Post by soffsatsongwardwi on Mar 7, 2022 20:45:14 GMT 9
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ krāpšanās kods neierobežots viss ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Man patika šī spēle pirmās divas nedēļas, bet tagad es ienīstu, ka tā nepārtraukti apstājas, piemēram, kad vēlos pievienot vai noņemt bloku, tā nedarbojas. HATE IT
ES to ienīstu . ļooooti daudz minecraft imean izvilkumu, tur pat teikts, ka mans un craft salikti kopā, un jums ir minecraft oh ur carraters izskatās kā endermen. piešķiriet tai 2 zvaigznes, jo es ienīstu to skumjo mazo multicraft, ak, tas ir arī tāpēc, ka jūsu karteri izskatās pēc endermeniem un minecraft (stīvs un Alekss) skini ir mazāk gari
Super lietotne. Man ļoti patīk šī amatniecības spēle, un ar šo spēli es ātri iemācos arvien vairāk un vairāk lietu. Mīli šo spēli
Man patīk tgis spēle, bet vai jūs varat to padarīt mazliet līdzīgu Worldcraft, kur cilvēki veido līmeņus un jūs varat spēlēt, es domāju, ka tas būtu 100% pārsteidzoši, ja jūs to darītu, izņemot to, GREAT GAME, I LOOOVVVEEE IT! !!!😂 un btw, man ar šo SPĒLI NAV NEKĀDAS KĀVĪBAS! TĀ BRĪNIŠĶĪGI APbrīnojami brīnišķīgi!!!!
Skaistākā spēles pieredze. Šī spēle ir patiešām lieliska un patiešām patīkama. Modele izskatās kā īsta. Man patīk šīs satriecošās spēles koncepcija.
Tā ir laba spēle, bet viena lieta, ko es ienīstu lietus, lietus izraisa tik lielu kavēšanos, ka bloks neparādās, un tas liek man kustēties ļoti lēni, un es vēlētos iestatījumu, kas lietus pilnībā izslēgs.
Šī spēle ir patiešām jauka, un tajā ir daudz lietu, ko darīt, piemēram, ieguves rūpniecība un visu. Lieliski.
Planētu amatniecībā viss izskatās reālistiski, kas bija trūkums visās citās spēļu veikalā Playstore.
Nav ne zobenu, ne loku, ne bruņu, un es nevaru atrast nevienu spēlētāju, un es nevaru atrast nevienu, kur būvēt! tāpēc es atinstalēju spēli)=
man ļoti patīk šī spēle, bet vai varat veikt atjauninājumu, lai celtu ļoti tālu no zemes, jo kad es būvēju tālu, man neļāva pateikties
The Walking Dead: Season One アドベンチャー bsj
Labi, tāpēc es spēlēju planetcraft savā māsas tālrunī, jo katru reizi, kad es spēlēju šo spēli, tā mani aizrauj katru reizi, kad es nonāku serverī, tāpēc vai varat, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, lūdzu, ļaujiet tai darboties Android ierīcēm.
Es piešķiru tai 4☆, jo mans tērzēšanas lodziņš nedarbojas. Es zinu, ka ne visiem ir šī problēma, bet es zinu 9–14 cilvēkus, kuriem tā ir. Lūdzu, novērsiet šo problēmu. Izņemot to... ŠĪ IR LABĀKĀ SPĒLE EVERRRRRRRRRRR! Rediģēt: tomēr atrisiniet manu problēmu. Es tikko piešķiru tai 5☆ atjauninājuma dēļ. Tas ir tik forši
Spēle sper lēcienus un robežas atjauninājumu ziņā, taču es nedomāju, ka izstrādātājiem ir sakārtotas prioritātes. daži virzuļi noderētu, un šobrīd nav iespējas taisīt redstone pulksteņus. Lūdzu, pievienojiet šo iespēju.
Telpas izniekošana
Man ļoti patīk spēle, es to esmu spēlējis pirms 2 vai 3 gadiem un man tā ļoti patika, tomēr kopiena ir ļoti toksiska, un es labprāt redzētu vairāk atjauninājumu, bet es saprotu, ka COVID laikā ir grūti strādāt pie spēles. -19.
Mīlu to!!!! !! Es domāju, ka būtu laba ideja pievienot dažas lietas, piemēram, nether un varbūt priekšnieku, lai izaicinātu izsmeltajiem spēlētājiem un varbūt vairogus?? Citādi man TO PATĪK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agrāk patika šī spēle, bet tagad tā ienīst. Tik daudz toksisku spēlētāju, tik daudz cilvēku, kas seksuāli uzmācas spēlētājām, tik daudz hakeru, tik daudz kļūdu. Manu bāzi iebruka hakeris, kurš teleportējās pie manis un nogalināja mani. Ikreiz, kad es viņam iesitu, tika teikts, ka nevaru sist draugiem. Es pat nepazinu puisi. Es arī redzēju viņu nārstot, nogalinot cilvēkus, neieslēdzot kaujas režīmu. Viņa vārds ir KINGWOLF klana Wolftakers vadītājs. Es vairs nevaru rakstīt, bet jūs saprotat.
pārgāja uz radošo viena spēlētāja neizdzīvošanas režīmu, tomēr manu ēku iznīcināja zibens. Ja es vēlētos savu amatu, es to lejupielādētu. Agrāk bija jautri, tagad vienkārši stulbi. Noteikti to vairs nespēlēšu. Neaizmirsīsim naudas žetonu. Es nevaru noticēt, ka Google ļautu viņiem krāpties. Varu derēt, ka viņi pat paņēma manu personisko informāciju un, iespējams, pārdeva to arī hakeram. Noteikti veiksiet drošības skenēšanu, lai redzētu, vai šis uzņēmums to dara, tad noteikti meklē likumdošanu
Es tai iedevu četrus no pieciem, jo jums ir jāiegūst pašam savas kartes, bet es viņai iedevu dažas zvaigznes, jo jūs varat atrast savus draugus un spēlēt ar viņiem, tāpēc man tas patīk.
sākumā bija lieliski, es un mans draugs tikai spēlējām lietotnē, bet pēc tam no vietas, kur šī persona pievienojās un sabojāja visu lietotni mūsu vietā, es tiku apmulsusi
Tā ir laba spēle, tai ir jāstrādā, taču tā ir laba spēle, un daudzām reklāmām, piemēram, kas ar to
Ir kāda persona vārdā SHUT UP IM GOOD konts, kas liek dzēst manas pasaules, lūdzu, izlabojiet arī šīs kļūdas: Es neredzu tērzēšanu, Ikreiz, kad ritinu uz leju līdz draugu sarakstam, man nepārtraukti rodas kļūdas, tas liek man doties uz augšu, un tas arī ir. pat man patīk jūsu izveidotie paslēpes.
Es mīlu šo spēli... es savulaik kontrolēju klanus, kad galvenais serveris bija kubu planēta... ir dažas kļūdas un kļūmes... nekas negaida, ko nevar labot... pēc sūdzību apskatīšanas daudzi cilvēki nevar pārvietoties vai pat redzēt... tas ar laiku pazūd... iepriekš esmu dabūjis abas kļūdas, un es to varu izmantot lieliski... kas attiecas uz cilvēkiem, kuri uzreiz tiek apvainoti. Atvainojiet, ja tas bijāt jūs es to izdarīju, un jūs par to novērtējāt vienu zvaigznīti. Es iesaku jums doties uz tālu nārsta vietu, kur neviena nav. 5 zvaigznes
Šī spēle ir īpaši paredzēta cilvēkiem, kuriem patīk unikālā veidā nogalināt ienaidniekus. Iet ar to, puiši. Šis ir labākais👍🏻
Lūdzu, atbrīvojieties no lavas blokiem. Piemēram, uz visiem laikiem. Mūsdienās es nevaru piekļūt privātajām kartēm, ja kāds manu ēku nemērc ar lavu. Es pat nevaru uzticēties draugiem. Tas notiek ar ikviena mājām, jo cilvēkiem trūkst radošo spēju, tāpēc viņiem ir jāiznīcina citu cilvēku lietas, lai viņi justos labāk. LŪDZU, LŪDZU, ATBRĪVOJIES no lavas klučiem, pretējā gadījumā cilvēki nekad nebeigs ar tiem troļļot. Kā kāds izmantos Privātās kartes, ja viss tiks iznīcināts?
Es spēlēju šo spēli vairāk nekā gadu. Grafika ir absolūti lieliska, un no šīs spēles esmu ieguvis daudz jaunu draugu. Viena lieta, ko es ienīstu, ir, kāpēc atzīmes Patīk privātajās kartēs vienmēr samazinās ikreiz, kad kādam karte nepatīk? Atzīmēm Nepatīk nevajadzētu ietekmēt atzīmju Patīk skaitu. Tātad, ja vēlāk kādam patīk mana karte un kādam citam mana karte nepatiks, vai spēle izdzēš patīk, ko iedeva pirmā persona, vai kā? Tas var šķist nenozīmīgs, bet daudziem cilvēkiem, tostarp man, tā ir.
Es novērtēju to ar 2 zvaigznēm, lūdzu, pievienojiet tajā daudz vairāk lietu un izveidojiet to, piemēram, ja kāds atrodas mūsu serverī, lai mēs varētu viņu no mūsu servera piesaistīt, un, lūdzu, pievienojiet tam trident, tad es un mani pārējie 6 draugi novērtēsim to 5 zvaigznes, tāpēc, lūdzu, uztveriet šo komentāru nopietni.
Lieliska alternatīva minecraft. Jūs varat iegūt pietiekami daudz monētu, lai noņemtu reklāmas dažu dienu laikā, un iespēja izveidot karti un pēc tam augšupielādēt to tiešsaistē un atskaņot to izdzīvošanas laikā ir patiešām jautra funkcija.
Mana vienīgā sūdzība ir reklāma ekrāna augšdaļā un mazās vadības ierīces! Es gribētu, ja man nebūtu reklāmas, kas bloķē apmēram 10% no mana redzes, un FOV maiņa palīdz tikai nedaudz. Un es to īsti nesauktu par sūdzību, taču tērzēšana aizņem pārāk daudz vietas un nav optimizēta, tāpēc es tērzēšanu slēpju, lai gan man patīk runāt ar cilvēkiem.
Šī spēle atpaliek sliktāk nekā jebkura cita spēle, ko esmu spēlējis, lai gan es spēlēju visas savas vairāku spēlētāju spēles vienā interneta tīklā. Radošajā režīmā trūkst tik daudz satura, ja to salīdzina ar izdzīvošanas režīmu, un gandrīz viss, ko varat iegādāties ar monētām, ir neticami pārāk dārgs. Šai spēlei ir arī funkcija, kurā varat skatīties monētu pievienošanu, taču dažkārt spēle attaisno "iekšējo servera kļūdu" un nedod jums monētas, lai gan jūs jau esat noskatījies pievienošanu.
Oooooooo iņčīgi
suc
Minecraft nav nekāds šīs planētas amatniecības spēļu priekšgals... grafika un vadīklas ir ļoti gludas.
Lieliska spēle, bet, ja jūs varētu pievienot gala pilsētu un elytra un vēl dažas lietas. Bet mēs nevaram spēlēt MULTIPLAYER. Un vēl viena lieta, kad es rakstu atsauksmi, es saņemu atbildi, ko mēs pievienosim nākamajos atjauninājumos, ir pagājuši 4 gadi, es esmu ļoti dusmīgs par to.
Šī spēle iemāca jums tik daudz par celtnieku, un jūs varat kļūt par profesionāli, ja spēlējat to regulāri.💪🏼
Briesmīga spēle sliktākā pieredze pasaulē rr glichey, garlaicīgi nevar būvēt, man nav ko būvēt es ienīstu to šausmīga kaka caca slikta spēle, neizmēģiniet to tā šausmīgā kaka caca spēle ak kungs, šī spēle ir tik slikta!!! Man nepatīk spēle, jūs nevarat izveidot neko, nevar noklikšķināt. Es vēlētos, lai varētu izveidot un noklikšķināt lietas!!!!!! Paldies!!!
Es to pārrakstu, jo tas ir vieglāk, nekā pievienot manu sākotnējo pārskatu. Tikko 3. reizi noņēmu spēli no telefona tās pašas problēmas dēļ..... LAG. Mans tālrunis darbojas nevainojami un ir Samsung S7, tāpēc tas nav jaunākais, taču ne vecākais. Tas bez problēmām palaiž citas šīs spēles versijas. Šīs spēles problēma ir dzīvnieku vai zombiju skaits spēlē. Jūs varat spēlēt pirmās 10 minūtes diezgan labi, pēc tam spēle aizkavējas un bieži apstājas pārmērīgā dzīvnieku vai zombiju skaita dēļ. Vai mums tiešām ir vajadzīgas govis vai vistas, ciktāl to atļauj spēle? Līdz tas mainīsies un es atnācu spēlēt bez kavēšanās, 1 zvaigzne
Tagad ar skaistajiem blokiem ir viegli izgatavot dažāda veida ēkas😃. ieteiktu to
RiE